lies

Alla inlägg under juli 2010

Av lies - 15 juli 2010 21:34

Det blev 5 timmar på gullvik med koffer och Rickardoo idag, great day! (y)

Av lies - 13 juli 2010 22:09

Kom hem för inte så länge sen, det har varit en toppendag i Åbosjö :)

Sov hos Ida i natt också, vi for på hemmakväll och hyrde tre filmer, såg bland annat farsan, den var askul, lätt värd att se ;)

Klev upp rätt tidigt för att åka och byta till vår bil hemma och hämta Ebba, sen åkte vi upp, den fulländade syskonskaran till Åbosjö (y) 

Vi tog en sväng med båten, Ida och Viktor rodde, jag hejjade på heheh ;) 

Efter det blev det lunch och sen tog vi en till tur med båten och fiskade, jag fick tre aborrar och hur många fick de andra?... inga såklaaart, jag är bäst! :D 

Blev även lite bad och massa mat och tårta, yummie hahah ;)

Av lies - 12 juli 2010 16:07

Sitter hos ida nu i väntan på mat heheh (y)

Har varit på gullvik i fyra timmar idag, blåste lite väl kallt, men det funka! ;)

Och igår vare fotboll, kan bara säga grattis till vinsten Spanien, vi såg matchen hos patrik öl, dricka, chirre och dirre är grejern de! tummen upp på det liksoooom ;)

måste bara säga att vi cyklade hem igår och precis när jag och magda hade skiljts åt så kommer det en bil som gör en u-sväng, kör upp på trottoaren som jag cyklar på en bit framför, först kliver en kvinna ur bilden, hon är helt svartklädd har till och med handskar på sig, sen kliver även en man ut och har typ likadana kläder och lägg till en mössa där också, dom öppnar bagageluckan och ser så där skumma ut, alltså jag trodde seriöst att dom typ skulle slå ner mig och stoppa in mig i bagaget men det gjorde dom inte hehe, fast det vaar fettläskigt, cyklade liiite snabbare när jag for förbi dom hah ;)


Antingen ikväll eller i morrn blire Åbosjö, fettskönt, jag gillaré ;D

ska äta stekt potatis och korv nu, lyxmat när man kommer till syrran hehe, men det är gott ;)

Av lies - 9 juli 2010 11:06

Idag blire att åka in till stan och träffa pick för att sedan gå upp på körskolan och hämta teoriböckerna, tummen upp på det liksom ;) 

Sen ska jag klippa mig också, ÄNTLIGEN måste jag säga, håret börjar bli lite slitet nu höh ;) 


Igår hedde jag in alla mina kläder i garderoben, det tog fettlång tid och jag blev fettless hah ;) bar även ner en av mina bokhyllor och fyllde upp den och hjälpte pappa att dra ris upp till skogen *klapp på axeln jenny* :U 


   

   HAHAHA 

Av lies - 7 juli 2010 10:25

Ska snart hjälpa Ida att plocka ihop alla grejer i hennes rum för att sen he ner allt mitt, kommer bli kalas när det är klart (y) 

Igår vare tandläkaren först, gick asfort. Sen som den underbara syster jag är så tog jag med Ebba till kärringberget, sen kom pappa med fika efter typ en timme eller nått. Sen blev det hem, duscha och åka in till stan för att fira mäjt. Jag koffer och magda bjöd han på picknick i hamnparken och sen på bio :) Efter bion åkte vi hit och kollade på fotboll, hejjade på Uruguay men det var inte oväntat att Holland vann :P 

Av lies - 2 juli 2010 19:41

NU har jag haft min sista dag på jobbet den här sommaren.

Är ledig i sju veckor innan skolan börjar, hur skönt är inte det liksom (y)

Fördelen med att det har varit mest dåligt väder fram tills nu är ju att jag får känna att jag inte missar särskilt mycket av SOMMARlovet, för det har inte varit särskilt mycket sommarvärme liksom, men nu när jag är ledig så börjar den fina vädret vandra upp mot norrland, vilket är underbart! :) det som inte är fullt så underbart att jag har redan lyckas bränna mig, hur stora är oddsen liksom? o:

Och just! vi jobbade ju bara till halv 12 idag, eller jobbade och jobbade, vi målade två varv på två fönster, kanske tog en timme eller nått sammanlagt, det blev mycket solning vill säga höhö, vi får dessutom betalt för hela dagen, wonderful, som fina firren i plurret så att säga! :D


Igår kom Olle, Pick och Rickardoo och våldgästade hos mormor och morfar, vi bakade kladdkaka som blev massa kladdig och massa god heheh, me like ;) 

Av lies - 1 juli 2010 16:55

HAHA jag sitter och kollar på mina och magdas videos på youtube.

Vi är så bra! jag älskar oss, big time.

Och jag fick sluta en timme och tjugo minuter tidigare från jobbet idag, det ägde, synd bara att det är så dåligt väder o: Men i morrn ska det vara 26 grader har jag hört, det gillas! eftersom då blir jag ledig, sista dagen i morrn sen är jag ledig 7 veckor (y)


Om typ si så där två timmar drygt så kommer pick och olle hit, vi ska göra lite chokoladekage, fettgott :D

Det var ju ända sen midsommar vi sågs sist, lite länge (a)

Och i morrn flyttar jag hem igen efter att ha bott i domsjö i typ tre veckor, har bara varit hem en snabbis då och då sen vi sluta skolan, typ sovit en natt på helgerna :P känns lite konstigt höhö ;)

Det blir hamnfesten till helgen också, blir nog bra, alltid kul att träffa på lite folk :)


Sen fyller vår egen lilla Mäjt år idag, så grattisgrattis på han! :D



Ovido - Quiz & Flashcards