lies

Alla inlägg under augusti 2010

Av lies - 24 augusti 2010 21:49

Japp då har man haft sin första dag i skolan då, inte okej...

Det första Olle sa när vi kom in på mattelektionen var att 19st i klassen hade fått IG, alltså vaaa? det betyder liksom att 8st klarade det, BRAAAA DÄR! 

Men annars gick det väl bra antar jag haha ;) 

Jag och Magda var och tränade på friskis idag också, det var sjuuuuktjobbigt men det gick bra trots att jag inte har tränat på hela sommarlovet hah ;D 

Kommer ju ha lite träningsvärk i morrn, kan jag gissa på heheh, men det är bra, då har man ju kämpat (y)

Av lies - 23 augusti 2010 21:41

Glömde ju säga att det är skola i morrn, hur bra?!? 


dags att sjunga på sista versen kanske? någon? 








Av lies - 23 augusti 2010 21:16

kollar på fångarna på fortet, fettspännande alltså ;) 

kom hem från stockholm i morse också, typ 10 i 5 var jag hemma, jag hade bestämt mig för att vara vaken hela dagen så att jag skulle kunna somna ikväll utan problem eftersom det är dags att kliva upp tidigt i morrn och bege sig mot den underbara parkskolan, HURRA! 


Hemfärden gick bra i alla fall, hade asont i huvudet, men det gick över efter Tönnebro, med lite högre musik och macka och redbull i magen, awesome. Shit vad killarna hade tråkigt när inte jag var på alerten liksom, men jag kan inte kladra dom heheh ;D Blev lite filminspelning och massa sång i alla fall, jättekirranödig typ fem mil, intebraintebra, men det gick ju bra till slut heheh ;D 


Det känns som att vi hann med asmycket under våra tre dagar i stockholm i alla fall, men det är så det ska va! (y) kommer att lägga upp fler filmer från stockholm också, vi har ju några gobitar ;)


     

     köpte lite kläder också, me likeee ;)




Av lies - 21 augusti 2010 22:24

Är i stockholm med koffer och Rickardoo ;) 

That´s totally awesome! ;D 

Vi kom fram till lägenheten runt 5 igår morse sen blev det att lämna våra grejer för att sedan fortsätta mot nacka där vi har lämnat bilen för tillfället heh (y) fick frulle där och åkte med dom in till stan igen, vi duschade och väntade till en rimlig tid innan vi gick ner på stan för att äta lunch och sedan gå in på grönan :)

Det var INSANE! höhö-höhöhö

Sen åkte vi hem, och jag tog igen efter att ha varit vaken 41 timmar eller jag sov en halvtimme höhö ;)


Idag blev det stan och tacobar, också regnade det massor ett tag heh vi köpte även biljetter till inception i morrn, ska se den innan vi åker hem i morgon kväll så det blir nog toppen! :) kanske svänger förbi koffers kusiner på fika också, vi får se, vi får se ;) 

Nu blire ett exklusivt avsnitt av teen cribs här i stockholm! :D kommer snart i en dator nära dig ;)


Här är i alla fall från när vi tankade i sigtuna hehe lite roligt höh ;D 


Av lies - 18 augusti 2010 21:27

Jag har nyss lagat mina byxor, jag är bäst på sy! höhö-höhöhö ;)


I morrn blire Stockholm med dessa gossar minus mattias hehe :P 

jag är fettaggad! kommer blir asroligt azååå ;) 


   koffer, Rickardoo, Mäjt och Abs

Av lies - 17 augusti 2010 23:18

coop-kakor och mjölk är perfekt just nu! (y)

23

Av lies - 17 augusti 2010 18:39

Hade körlektion idag, det gick inte bra alltså hahahha var typ asdålig på allt ;) men det är okej, det kanske går bättre nästa gång...elleeer? ;) 


Träffade upp koffer idag med, mycket trevligt :) vi for på vår kära själevadskiosk och köpte glass, ni vet "ni ringer, vi grillar" hehe, älskar att dom häller topping både i botten och på toppen av glassen, så mycket godare då liksom (y) pratade även lite om estocolmo kom fram till att vi åker i övermorrn vilket är fett bra :D bara att börja packa snart då, sen bär det ivääääg :D love it! 


  

koffeeeeer

Av lies - 16 augusti 2010 22:16

japp, kom typ nyss hem från jobbet. Kom massa folk från ingenstans och köpte, jag menar vaaa? vart var alla människor tidigare? men det gillas ;D 

Hade två nya idag också, inte okej, jag gillar mitt gamla crew ;) Bara jag och Paui som kommer vara kvar, och Linnéa kanske är kvar i början av säsongen också, men det innebär alltså att vi ska få tre nya, och det gillas inte! eller det gillas om dom lyckas leva upp till Kajjan, Stain och Linnéa, men det blir tufft hehe ;)


Imorgon bitti har jag min första körlektion, är fett nervig alltså! men det ska nog gå bra hehe-heheh ;) 

Och sen måste jag säga att min mobil är bajs, kan inte ta emot sms tydligen! 

Det gillas inte! jag menar det var en av anledningarna till att jag bytte bort den förra, och nu är det samma fel?!? whaaaaat?!?

Ovido - Quiz & Flashcards