lies

Alla inlägg under september 2010

Av lies - 10 september 2010 23:26

HAHA såg nyss på en film från käglorna 2001, mah sistah var med där, och dom från lilla sportspegeln var där och filmade deras show höhö ;) Uffe filmade också hela showen och lite efter, jag var med en gång efter showen, vart satt jag vid bordet då? VID KAKORNA SÅKLART! allt jag tänker på är mat, lol. 


Jag och pick hade ju one tree hill maraton igår, mycket trevligt måste jag säga :D 

Började se runt halv 10 och vi somnade typ kvart över tre, sen ställde vi alarmet på kvart i 6 och snoozade till sisådär kvart över, så vi fick ju i alla fall 2,5-3 timmars sömn, bra dääär! Men det vare värt :D 

Vi var bara lite trötta på riskettan hahaha, och på samhällen, och fysiken hähä ;)

Skönt att sova en stund när jag kom hem i alla fall hehe :U 


ANNONS
Av lies - 9 september 2010 21:19

Jag är på nötbolandet nu, hur najs är inte det liksom? ;)

Är hos Pick, vi såg typ nyss idol och ska snart börja med vårt one tree hill maraton, me likeee! :D

Sen sover jag här och i morrn bitti blire riskettan, bara att se till att inte missa bussen då, skulle vara fettjobbigt i så fall höhö ;)

Det känns asjobbigt att sitta där i 4 timmar också och bara lyssna, och sen gå upp på skolan efter det och ha fysik! tummen upp, elleeeer?


NU ska jag gå upp och ta på mig pyjamasen innan vi myser ner oss med chirre och one tree hill, KANONERS! ;D


ANNONS
Av lies - 6 september 2010 20:42

Nu ska jag göra ett nyss försök till att läsa ut Candide, yay, very funneeeey indeed! 


   

Av lies - 6 september 2010 18:23

Har läst en sida av candide idag, braaa jenny! prov på onsdag, hurra. verkligen superkul. jag är så där jätteförberedd och allt! och nu är det väl tänkt att jag ska sätta mig och plugga nu och BLI förberedd, men nää jag sätter mig här istället och tycker synd om mig själv för att jag inte kommer klara provet. nää men jag undrar varför! 


Skulle ju egentligen fara på yoga idag också och visa mina hüpervigasuperkunskaper, men då har jag ju den där jävla förkylningen som sätter stopp för att jag ska få leva ett normalt liv. gillar. eller?


jag är en stjärna. jag vet.


John Steinbeck once wrote “It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live for our death brings no pleasure on the world."

Av lies - 5 september 2010 20:56

hatar att vara förkyld, fy fan va less jag blir alltså! 

Sen är jag fett sugen på ostkrokar som stått framme typ ett dygn, det vore hur gott som helst! trots att det inte är så skönt att svälja just nu, men smaken, mmhmm! Jag kanske har feber också, har inte kollat, kanske skippar skolan i morrn, får se hur jag mår i morrn liksom, mår jag som nu så nej tack! 

Annars då? 

Jag har inte läst candide idag, dåligt av mig, ja! 

men den är så galet tråkig och jag fattar inte det jag läser, inte okej! 


nää nu tror jag jag ska typ ta en dusch och sen bädda ner mig med lite one tree hill, det är livet det! :) 

Av lies - 5 september 2010 13:35

Åh vad less jag är nu, har blivit så jävla förkyld, alltså fy fan! Har massa ont i halsen, kan typ inte svälja och näsan rinner och det är bara bajs! jag som hade tänkt åka på friskis ikväll, men nää inte då! jag måste vara hemma och kurera mig, h e l v e t e . 

Sen skulle jag boka körtider, typ alla där jag kan är bokade! fanfanfan, ingen bra dag idag alltså! 

Måste läsa jävlahelvetescandidebokjävelnockså! 


Vi var ju hos patrik igår i alla fall såg två filmer, date night och valentine´s day, den första var typ bra, den andra bara konstig haha ;D ingen vansinnigt rolig film det där inte som det stod att det skulle vara! like oh my god! 

Jag och koffer cyklade från patrik typ halv 4 sen åkte han härifrån typ 10 över 5 eller nått hehe, som sommarkvällarna (y)


Av lies - 4 september 2010 17:09

For på friskis i morse och skulle köra medelgympa, gick och bytte om och sånt, sen satte jag mig utanför salen bara var klar typ kvart i och det skulle börja kvart över. Men nää då hade det blivit fel på schemat, det stod att passet skulle börja idag, men egentligen ska det börja den andra oktober.

Hur kunde dom göra fel på det liksom? 

Tjejen som berättade det för mig sa att eftersom dom hade gjort fel så skulle dom köra passet i alla fall om det kom några fler, då var det jag och en till där, det kom typ två till så det blev inget pass. MEN! jag fick träna på gymmet gratis istället, värt! :D


Efter jag hade tränat gick jag först upp på bikbok och köpte lite grejer, två armband, ett halsband med ett förstoringsglas, två nagellack också fick jag hårsnoddar gratis hehe (y)

Sen träffade jag rickard på uh, åt tacobuffé, asgooott! 

Vi gjorde typ två tal i fysiken, sen kom pet, sen vart vi less och for hem, typ hahah xDOCH ABS FYLLER JU ÅR IDAG! GRATTIIIIIIIS PÅ HAN! :D:D:D 


   abs, magster och jag i götet hehe ;) 

Av lies - 2 september 2010 20:42

Idag kom jag, pick och olle igång med vårat projektarbete! vi slipade klart en stol, så nu ska vi spackla den och lite sånt innan vi kan måla den, sen har vi ju bara tre stolar och ett bord kvar hahah, kanske tar ett tag innan vi kan börja med resten vaa? ;) 

Sen var vi på museet idag och kollade på Andy Warhol utställningen, den var bra, det var ju vissa målningar man kände igen men som man inte visste vem det var som hade gjort dem, men nu vet jag hehe ;) 

Jag och pick var på körskolan idag också, på teorilektion, blev ju bara liiite less hehe ;) men det gick ju bra i alla fall, och vi bokade riskettan till nästa vecka, duktigt av oss! :) 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se