lies

Alla inlägg under april 2010

Av lies - 28 april 2010 16:01

Hade spanska redovisning idag, HAHA alltså ljudet till bildspelet, FAIL xD

menmen det gick bra ändå... eller? hehehe ;)


Jag tror jag måste laga mat idag, haha oxå fail xD blir nog pannkaka höhö , perföö ;)  

Av lies - 25 april 2010 14:46

Är hemma nu, håller på att stryka. 

Det var skönt att cykla hem från magda idag, soligt och varmt. Det är vår, solglajjorna satt på rätt plats och en nyckelpiga satt på mitt ben, tummen upp. 

I morrn ska jag och magstaaah baka vitchokladkaka :D sen ska hon färga mitt hår och hjälpa till att spara ner spanskafilmen så det blir perra ;D 


NU ska jag fortsätta med strykningen hehe ;) 


Måste ju säga att vi cyklade till burger king och drack milkshake oxå det var asgott! (y) sen for vi till UH och lyssnade på Tillit som körde cafémusik, duktiga ärom, sen ville jag och magster spela kort, men vissa verkade inte så sugen sen fanns det ingenstans vi kunde vara så vi åkte hem och sov istället höhö ;)  

Av lies - 24 april 2010 12:31

Snart kommer Carro hit, vi ska slutföra spanskan hehe. 

Och jag har fått en cykel, helnöjd (y) Jag och magda kommer cykla runt med svarta och gröna blixten i sommar kan jag lova. HAHA eftersom jag inte kommer ta mitt körkort förns om typ 2018 år så kommer jag nog behöva använda den betydligt längre än till hösten höhö xD 



Av lies - 22 april 2010 22:18

Nu sitter jag här och gör verkligen ingenting, vilket är rätt tragiskt eftersom jag borde skriva idrottsuppgiften som ska vara inlämnad i morgon. Kan ju gissa på vad min fredagskväll går ut på i alla fall. BAJS. 

Vi hade prov i fysik idag med, tror det gick bra?!?

OCH jag kanske inte får följa med magster till sollefteå, för min mamma kanske inte tycker att jag borde vara ledig från fysiklektionen, vilket suger för jag vill verkligen följa. menmen jag får fråga min far väldigt snällt så kanske han kan övertala mami :) tummen upp (y)



Av lies - 19 april 2010 19:40

Nu har jag gjort chokladbollar, Ebba hjälpte till att rulla hehe eller rulla och rulla snarare trycka. men dom blev goda och det stod att det skulle bli 25st det blev typ 15 kanske höhö faaaail ;)


livet leker

Av lies - 18 april 2010 22:44

Sitter och kollar på min och magdas underbara film, UNDERBART! 

kan inte få nog av den haha så fula, så bra ;) 


Och här står jag – en enkel kvinna! – utan stora och vackra ord



kanske blir några avsnitt av one tree hill snart hehe, har ju snart sett klart säsong 6 snart, får ju ge mig snart. ILLA.

Plus att jag sov bajsdåligt i natt, såg typ 4 avsnitt, alltså jag såg avsnitten för att jag inte kunde sova, inte att jag sov dåligt för att jag kollade. faktiiiiskt! 

Somnade typ jättesent och vaknade typ jättetidigt, somnade om efter en massa vändandes och vridandes i sängen, och sen kom såklart mamma och väckte mig vid elva och klagade på att jag sov länge, om hon bara visste alltså höhö :P



<3

Av lies - 18 april 2010 21:58

Love you

Av lies - 17 april 2010 18:15

Jag sitter och lyssnar på massa gammal musik från förr höhö ganska så skönt :)

Har nyss ätit gnoshi? vet inte hur det stavas hehe, men tydligen så är det en blandning av potatis och pasta, helt okej faktiskt :P

Jag har även varit in till stan idag, gick själv så jag fick med mig lite grejer hem :) Köpte ett linne på H&M sen shoppade jag lös på glitter heh, brukar inte gå dit särskilt ofta men det blev ett halsband, två ringar och en rosett i alla fall :)

HAH sen har jag ju övningskört idag, klarar ju av dragläget i alla fall höh, och det var typ 3 pers till som övningskörde där jag var så det var ju crowded ;) 


HOJ !

Ovido - Quiz & Flashcards